Bγενόπουλος: Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!


Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις Ντάϊσελμπλουμ περί κυπριακού προτύπου 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Αστείες χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του για την καταστροφή των κυπριακών τραπεζών, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Bγενόπουλος τόνισε ότι είχε ενημερώσει την κυπριακή κυβέρνηση από το 2009 για τους κινδύνους που ελοχεύουν για την οικονομία της Κύπρου.

“Είχα τονίσει ότι αν η κρίση που είχε αρχίσει, επιδεινωθεί και ανακοπεί η ροή κεφαλαίων από τη Ρωσία θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Προειδοποίησα για τον κίνδυνο να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι σε δυο χώρες και είχα πει ότι “πιθανόν στο μέλλον αυτό για την Κύπρο να είναι καταστροφικό”.

“Οι Κύπριοι με μισούν, γιατί προσπάθησα να αλλάξω το κατεστημένο στην Κύπρο” τόνισε, ενώ σημείωσε πως η καταστροφή στην Κύπρο είναι πρωτοφανής.

Χαρακτήρισε δε αστειότητες και ψεύδη τα σενάρια για θαλασσοδάνεια και ομόλογα από τη Deutsche Bank.

Παράλληλα, είπε πως οι κατηγορίες σε βάρος του για τα ομόλογα είναι αστοιχείωτες κουταμάρες λόγω ασχετοσύνης και κακοήθειας.

“Κύριος υπαίτιος των όσων συνέβησαν στην Κύπρο ο ΥΠΟΙΚ Μ. Σαρρής”, υπογράμμισε για τον οποίο είπε “πως δεν ξέρει τι του γίνεται”.

Μάλιστα, ο κ. Βγενόπουλος εξαπέλυσε βολές προς τον υπουργό ΥΠΟΙΚ λέγοντας πως ” ο Σαρρής έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με 17χρονο! Δεν πήγε ποτέ να δικαστεί!”

“Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!”, υπογράμμισε, ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι “δε με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων”.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως το πρόβλημα της Κύπρου δεν είναι μόνο τραπεζικό, ενώ σημείωσε πως “μας αντιμετώπισαν ως αλλοδαπούς επενδυτές στην Κύπρο!”.

“Καμία διάθεση από πλευράς Ορφανίδη (πρώην διοικητή Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου) να ακούσει τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν….για οικονομία, τράπεζες”, είπε, τονίζοντας πως “είχαμε προτείνει αλλαγές, τις οποίες οι κυπριακές αρχές αρνήθηκαν να ακούσουν”.

“Ο πρώην πρόεδρος Χριστόφιας είπε ναι στη συμμετοχή στο ελληνικό PSI, χωρίς να ξέρει τίποτα, χωρίς να έχει ιδέα”, συνέχισε και προσέθεσε “ο Χριστόφιας είπε ναι στο κούρεμα των ομολόγων και κατέστρεψε τις τράπεζες – Και μετά κατηγορούν τις τράπεζες!”.

“Θα τρελαθούμε τελείως; Κατηγορούν τις τράπεζες χωρίς να φταίνε”, είπε.

Σχετικά με με το δάνειο στο Βατοπέδι, είπε ως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.

“Τερατώδες ψέμα οι κατηγορίες για το δάνειο στη Μονή Βατοπεδίου”, υποστήριξε.

Και συνέχισε λέγοντας πως “έβαλαν πρόεδρο κατηγορούμενο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Μιλόσεβιτς και με σακούλες μετρητών ξέπλεναν χρήματα του Μιλόσεβιτς”.

“Κατεστημένο στην Κύπρο είναι οι: Σαρρής, τότε διοίκηση Τρ. Κύπρου, τότε διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου”, είπε.

“Αν με καλέσει η κυπριακή Βουλή, έχω πολλά να πω και να αποκαλύψω”, τόνισε, ενώ είπε ότι τα μεγάλα συμφέροντα κρύβονταν πίσω από την Τρ. Κύπρου και όχι τη Λαϊκή.

“Δεν είχα ποτέ μισθό στην Κύπρο, τα περισσότερα τα πλήρωνα από την τσέπη μου”, είπε μεταξύ άλλων.

 

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.