Βίασαν 14χρονη σε λεωφορείο στην Γλασκώβη


Διαβάστε επίσης: Χαστούκισε λάθος παιδί επειδή το πέρασε για δικό της

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 22:30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Το κορίτσι είχε επισκεφτεί εμπορικό κέντρο στην περιοχή με μια φίλη της. Στη συνέχεια πήραν το  λεωφορείο 57 της γραμμής για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η νεαρή ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του λεωφορείου όπου σύμφωνα με τον ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση έπιασε συζήτηση με δυο άνδρες. Τότε οι άνδρες της επιτέθηκαν και την βίασαν.

Παρ΄ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι ηλικίας μεταξύ 18 έως 20 ετών.

Σε δήλωση του ο Jackie Carroll ντετέκτιβ της αστυνομίας του Strathclyde δήλωσε: “Ηταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία για το νεαρό κορίτσι, και ευτυχώς  βοηθήθηκε από τη φίλη και τρεις άλλους επιβάτες”

Εκπρόσωπος των οδηγών λεωφορείων της Γλασκόβης, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο θύμα και πρόσθεσε “Ο οδηγός μας δεν γνώριζε για την επίθεση. Δυστυχώς, το περιστατικό έλαβε χώρα στο δεύτερο όροφο του λεωφορείου και ως εκ τούτου δεν είχε οπτική επαφή”.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.