Διπλό ρεκόρ για το καλύτερο παρκάρισμα στον κόσμο (vid)


Διαβάστε επίσης: Γυναίκα της χρονιάς η επιστήμονας Ελένη Αντωνιάδου

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Επικίνδυνη αποστολή; Όχι για δύο αδέρφια από τη Μεγάλη Βρετανία, τα οποία έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ την ίδια ημέρα για ”παράλληλο παρκάρισμα σε στενό χώρο”.

Οι Alastair και John Moffatt από το Gloucester κατάφεραν και οι δύο να παρκάρουν ένα Mini Mayfair, σε παράλληλη θέση, ανάμεσα σε δύο άλλα, σε χώρο που ξεπερνούσε μόλις κατά 13,1 εκατοστά το μέγεθος του οχήματος.


Guinness World Records: Tightest Parallel Park… από depy6

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Ronny Wechselberger (Ronny C’ Rock), ο οποίος κατάφερε παράλληλο παρκάρισμα σε χώρο 14 εκατοστά μεγαλύτερο του οχήματός του.

Το βίντεο που δείχνει το παρκάρισμα είναι συγκλονιστικό, καθώς αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια πώς κατάφεραν να παρκάρουν το αυτοκίνητο, τραβώντας μόνο χειρόφρενο.

”Έπρεπε να παρκάρουμε χωρίς να ακουμπήσουμε τα άλλα δύο αυτοκίνητα. Όταν έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ ήμουν σε κατάσταση σοκ” δηλώνει ο 31χρονος John.

Ο 33χρονος Alastair κατάφερε να σπάσει το Γκίνες μετά από κάποιες προσπάθειες για αυτό και όταν τελείωσε δήλωσε ανακουφισμένος. ”Το ότι κατέχουμε το ρεκόρ μαζί είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αν και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ μας ο John πάντα μου υπενθυμίζει πως το κατάφερε πρώτος” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.