Φωτίου : «Ο κυπριακός λαός μπορεί να τα καταφέρει και τώρα»

 


Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτα την Κύπρο που χάνεις και Ντεισελμπλουμ: Η συμφωνία για την Κύπρο έθεσε τέλος στην αβεβαιότητα.


Την εκτίμηση ότι όλοι πρέπει να εργαστούμε σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η Κύπρος, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός μπορεί να τα καταφέρει και τώρα όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια.

Σε δηλώσεις ύστερα από την πανηγυρική Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός είπε ότι «όλοι μας, ιδιαίτερα αυτή τη μέρα που το Εθνος γιορτάζει το έπος του ’21 θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη από τους αγώνες όσων έδωσαν τη ζωή τους για το Εθνος».

Ιδιαίτερα σήμερα, συνέχισε «ενωμένοι θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα δύσκολα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να δώσουμε ελπίδα, προοπτική και αισιοδοξία στον κυπριακό λαό. Οι μέρες είναι δύσκολες, πρέπει όλοι να εργαστούμε σκληρά και είμαι αισιόδοξος ότι ο κυπριακός λαός όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα, μπορεί να τα καταφέρει και τώρα».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ