Η Πάφος τίμησε την “Ωρα της Γής “


Διαβάστε επίσης: Oλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Διακόσια άτομα συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία του Δημαρχείου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η  επιτροπή πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Πάφου και ο Δήμος Πάφου  στο πλαίσιο συμμετοχής τους στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη Κύπρο  με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου για την Ώρα της Γής .

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση σβησίματος των φώτων της πλατείας του Δημαρχείου στις 20:30 – 21:30 χθες το βράδυ στέλνοντας μηνύματα για το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα δικά τους μηνύματα  αισιοδοξίας για το περιβάλλον έστειλαν τόσο ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Πάφου Τρύφωνας Τρύφωνα . Έχουμε ανέφεραν χαρακτηριστικά χρέος, καταγράφοντας όλα τα αγαθά και τις αξίες που μας προσφέρει η Κυπριακή φύση, να τα προστατεύσουμε.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κιθάρες και τραγούδια ενώ κατά την εκδήλωση προβλήθηκε σχετικό βίντεο στο οποίο καταγράφονταν σκηνές από γεγονότα που έχουν σχέση με την οικολογία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ