Πολιτικές και ποινικές ευθύνες ανακοίνωσε ο Πρόεδρος (vid)

 


Διαβάστε επίσης όλο το ρεπορτάζ για την παραίτηση του προέδρου της ΤΚ 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, διερευνητική επιτροπή η οποία θα αναζητήσει τυχόν ποινικές, αστικές και πολιτικές ευθηνές για την μεγάλη οικονομική τραγωδία που έπληξε τον τόπο.

Τόνισε επίσης πως η Κυβέρνηση «δεν θα αφήσει πέτρα που δεν θα σηκώσει» προκειμένου να εντοπίσει τους υπαίτιους αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Ταμεία Προνοίας


Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου από 24hcomcy

Ομάδα ειδικών από διάφορα υπουργεία και εμπειρογνώμονες, επεξεργάζονται σενάρια διασφάλισης των ταμείων προνοίας, υπάρχουν διάφορα σενάρια, δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Λαϊκή Τράπεζα – Τράπεζα Κύπρου

H διαδικασία που αφορά στην Τράπεζα Κύπρου είναι εντελώς διαφορετική από τη διαδικασία που αφορά στη Λαϊκή Τράπεζα, με βάση την απόφαση του Eurogroup,δήλωσε o κ. Στυλιανίδης.

Είπε επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση στην Κεντρική Τράπεζα μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, προκειμένου να εκδοθεί διευκρινιστική ανακοίνωση όσον αφορά σε αυτό το θέμα.

Αξιόγραφα

Όσον αφορά το μείζων θέμα των αξιόγραφων, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ήδη ο Πρόεδρος μίλησε με την επιτροπή αξιόγραφων και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, όπου θα εξεταστεί η παράγραφος που έχει συμφωνηθεί στο  Eurogroup η οποία αναφέρεται σε διαδικασίες γρήγορης απονομής δικαιοσύνης για όσους έχουν εξαπατηθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ