Ν. Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ για τη συνετή στάση»

 


Διαβάστε επίσης όλο το ρεπορτάζ για το άνοιγμα των τραπεζών

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στάση που τηρούν οι Κύπριοι πολίτες, προσθέτοντας πως στηρίζεται στην ωριμότητά τους.

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή του προς τον κυπριακό λαό για την ωριμότητα και το υψηλό πνεύμα ευθύνης που έχει επιδείξει σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα της κυπριακή οικονομίας, αλλά και για την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου.

Η στάση ωριμότητας και υπευθυνότητας που ο λαός μας έχει επιδείξει σήμερα, προσερχόμενος στα υποκαταστήματα των τραπεζών, εκπέμπουν σε όλους ένα καθαρό μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για το μέλλον και προκαλούν την αίσθηση διεθνώς σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον τόπο μας τις τελευταίες μέρες.

Με τη στάση του ο λαός μας αποδεικνύει ότι, όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας και θα επιβιώσει και θα αναπτυχθεί. Αυτό πείθει η στάση ευθύνης του κυπριακού λαού, τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαριστεί για ακόμα μια φορά”.

Και επίσης, μέσω twitter: