Τίποτα ύποπτο στην οικία όπου βρέθηκε νεκρός ο Μπερεζόφσκι

 


Διαβάστε επίσης: Oλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι ειδικοί ερευνητές της βρετανικής αστυνομίας για πυρηνικές, ραδιολογικές, βιολογικές και χημικές απειλές ανακοίνωσαν ότι “δεν βρήκαν κάτι ύποπτο” στην κατοικία του Άσκοτ, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, όπου ανακαλύφθηκε το Σάββατο, το πτώμα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Μπόρις Μπερεζόφσκι.

“Οι ειδικοί ερευνητές δεν βρήκαν κάτι ύποπτο στην κατοικία και διεξάγουμε τώρα τις συνήθεις έρευνες”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας της κοιλάδας του Τάμεση.

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Σάιμον Μπόουντεν δήλωσε πως, “υπό το φως των συμπερασμάτων των ειδικά εκπαιδευμένων ερευνητών”, ήρθη στο μεγαλύτερο μέρος του ο αποκλεισμός της περιοχής γύρω από την ιδιοκτησία, στον οποίο είχε προχωρήσει νωρίτερα η αστυνομία.

“Το εγκληματολογικό τμήμα διεξάγει τώρα μια πλήρη και σε βάθος έρευνα για να προσδιορίσει τις συνθήκες του θανάτου” του Μπερεζόφσκι, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ο Μπόρις Μπερεζόφσκι, επί σειράν ετών αντίπαλος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, πέθανε τοαπόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 67 ετών σε συνθήκες που η βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε “ανεξήγητες”, ενώ ένας ρώσος δικηγόρος υποστηρίζει πως ο Μπερεζόφσκι αυτοκτόνησε.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.