Βίντεο: Μπέμπης-διαρρήκτης κλέβει τα παιχνίδια της αδερφής του


Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις Ντάϊσελμπλουμ περί κυπριακού προτύπου 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Οι γονείς ενός 2χρονου αγοριού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν πως το μικρό χαριτωμένο παιδάκι τους το βράδυ μεταμορφωνόταν σε διαρρήκτη και έκλεβε τα παιχνίδια της αδερφής του με τρόπο αριστοτεχνικό.

”Η κόρη μας είχε παραπονεθεί πως το βράδυ ο αδερφός της έμπαινε στο δωμάτιο, ενώ αυτή κοιμόταν, και της έπαιρνε τα παιχνίδια” δηλώνουν οι γονείς στη Huffington Post. Έτσι για να αποφύγουν τη γκρίνια, κλείδωσαν το δωμάτιο, μάταια θα συμπληρώσουμε εμείς και θα καταλάβετε.

Ο μικρός αποδείχθηκε μεγάλο ταλέντο στη διάρρηξη, καθώς με ένα μόνο νυχοκόπτη κατάφερε σε λίγα δευτερόλεπτα να ξεκλειδώσει την πόρτα και να αποχωρήσει με τα κλοπιμαία, χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Οι αμφιβολίες και η περιέργεια οδήγησαν τους γονείς στην τοποθέτηση κάμερας έξω από την πόρτα του δωματίου για να δουν τι τελικά συνέβαινε. Το μυστήριο λύθηκε και αυτό που είδαν τους έκανε να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Ο 2χρονος ”ποντικός” φαίνεται στο βίντεο να πλησιάζει την πόρτα του δωματίου της αδερφής του, φέρνοντας μαζί του τα κατάλληλα εξαρτήματα για να την ανοίξει και να πάρει αυτό που ήθελε.

Τι κι αν είναι πιο κοντός από το πόμολο; Ποιος είπε πως το ύψος παίζει ρόλο. Η τακτική μετρά και σε αυτή ο μικρός παίρνει άριστα. Μάλιστα, όταν ανοίγει, ο ”επαγγελματισμός” του χτυπά κόκκινο και κρύβει το νυχοκόπτη στο άλλο δωμάτιο, απομακρύνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία που θα τον ενοποιούσαν το επόμενο πρωί.

Μπαίνει σαν κύριος και βγαίνει με το πολυπόθητο μαξιλάρι-ζωάκι στο χέρι. Κλείνει την πόρτα πίσω του και επιστρέφει στο δωμάτιό του, καθώς έχει ολοκληρώσει την αποστολή του με επιτυχία και έχει διώξει και τις υποψίες από πάνω του.

Δυστυχώς δεν είχε υπολογίσει στο οπτικό υλικό…

 


2χρονος κλέβει τα παιχνίδια της αδερφής του από depy6

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr  επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.