Ξαγρυπνούν οι Κύπριοι μπροστα στην TV και στους δρόμους (vid)


Διαβάστε επίσης όλες τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε μας στο facebook και το twitter 


Αναμφισβήτητα, η μεγαλόνησος περνάει τις  πλέον δυσκολότερες ώρες μετά την τουρκική εισβολή του 1974 και όλοι πλέον διερωτούνται τι θα ακολoυθήσει εφόσον αποτύχουν οι συνομιλίες της κυπριακής ηγεσίας στις Βρυξέλλες.  


Πορεία από 24hcomcy

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται στην Κύπρο, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, καθώς πολίτες έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο. Οι συγκεντρωμένοι έχουν αποκλείσει εδώ και μία ώρα τους δρόμους γύρω από τον κυκλικό κόμβο που οδηγούν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ΕΔΟΝ (νεολαία του ΑΚΕΛ) πραγματοποιεί συγκέντρωση  έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Λευκωσία, ενώ νωρίτερα μέλη και οπαδοί του ΑΚΕΛ διαδήλωσαν την αντίθεση τους έξω από το «Σπίτι της Ευρώπης», όπου αναρτήθηκαν πανό που ανέγραφαν «Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε», «Πολιτικές της Τρόικας καταστρέφουν το μέλλον της νέας γενιάς», « Όχι στο μνημόνιο», «Δεν θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα λάθη των τραπεζών», «Δημοψήφισμα τώρα. Έξω από το ευρώ» κ.α.

Κείμενο: protothema.gr