Χαστούκισε λάθος παιδί επειδή το πέρασε για δικό της (vid)


Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάθεσαι στο αεροπλάνο αν αυτό πέσει

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο γιος της Collier είχε αποβληθεί από το σχολείο “Fairforest Middle School”, την Τετάρτη, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η μητέρα έλαβε τηλεφώνημα από τον διευθυντή του σχολείου, που την καλούσε εσπευσμένα να πάει στο γραφείο του για ενημέρωση και για να παραλάβει τον γιο της. Εκείνη εξοργισμένη έφτασε στο προαύλιο όπου αντίκρισε ένα αγόρι να κάθεται σκυμμένο με το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατα του.


usawrong από CDemo83

Λανθασμένα πίστευε πως ήταν ο στεναχωρημένος της γιος και άρχισε να τον χαστουκίζει. Έκπληκτη όμως, αντιλήφθηκε λίγο μετά πως δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί, αλλά για ένα άλλο αγόρι που έντρομο έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα του για να σωθεί από το μένος της άγνωστης, για αυτόν, Collier.

Ο διευθυντής Ty Dawkins, δήλωσε ότι ενώ στην αρχή η αλλόφρων 36χρονη ζήτησε συγγνώμη από το αθώο θύμα της, στη συνέχεια έσπρωξε το μικρό παιδί και εκείνο σωριάστηκε στο έδαφος του προαυλίου.

Στη συνέχεια, η αστυνομία ανέλαβε δράση. Συνέλαβαν τη μητέρα η οποία αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για ξυλοδαρμό ανηλίκου και διατάραξη κοινής ησυχίας στο σχολείο.

Ο τοπικός σερίφης δήλωσε ότι προσπαθούσε επί ώρες να ηρεμήσει τη μητέρα που έδειχνε να είναι εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: “Μερικές φορές είναι καλύτερα να κρατάς την ανάσα σου και να μετράς μέχρι το 10. Μετά, μπορείς να επιβάλεις την πειθαρχία στο παιδί σου”. Σοφά λόγια.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.