Παραιτήθηκε ο Σαρρής – Γραπτή προεδρική δήλωση (vid&pic)

 


Διαβάστε επίσης: Aναστασιάδης: Να γίνει έρευνα και για μένα

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Νεότερη ενημέρωση (15:15)

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής. Η επίσημη αιτιολογία, είναι ότι ο κ. Σαρρής διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Λαϊκής Τράπεζας, που είναι υπό… ξεκαθάρισμα. Κατά συνέπεια θα υπήρχε ασυμβίβαστο αν διατηρούσε τη θέση του.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος:


Δήλωση Σαρρή για παραίτηση από 24hcomcy 

Για την παραίτηση του Σαρρή τοποθετήθηκε γραπτώς και ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης:

Νωρίτερα είχαμε γράψει:

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, μιλώντας στο ΡΙΚ δεν διέψευσε τα σενάρια που ακούγονται για ανασχηματισμό και αλλαγή ειδικά στη θέση του Υπουργού Οικονομικών. 

Στις 2:30 ο κ. Στυλιανίδης προέβη σε δηλώσεις 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24Η, απομακρύνεται ο Μιχάλης Σαρρής και στη θέση του o πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσανατολίζεται να τον αντικαταστήσει, με τον νύν Υπουργό Εργασίας, Χάρη Γεωργιάδη ή με τον κ. Χρίστο Μαυρέλη

Για την θέση του Υπ. Εργασίας, το όνομα που ακούγεται είναι εκείνο της Γενικής Ελέγκτριας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη που είχε ακουστεί και κατά την περίοδο που είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση. Επίσης φαβορί θεωρείται και η κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου Γενική Δ/ντρια του Υπ. Ενέργειας.


Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Παραίτηση Σαρρή από 24hcomcy

Παράλληλα θα φανεί εάν θα υπάρξει τοποθέτηση προσώπων από το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ όπως χθες είχε δηλώσει ο Τάσος Μητσόπουλος στο ΑΠΕ ότι θα ζητήσει ο κ. Αναστασιάδης