ΓΓ ΑΚΕΛ: «Πρώτιστος στόχος η επίλυση του Κυπριακού».

 

Πρώτιστος και κυρίαρχος στόχος του ΑΚΕΛ εξακολουθεί να παραμένει η επίλυση του Κυπριακού που θα συμβάλει στην ώθηση της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στη Σύνοδο του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Γυναικών που συνήλθε το πρωί στα Περβόλια.


 

Διαβάστε ακόμη “Ολοκληρώνεται τον Μάιο το έργο E-WAVE“.

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter.


 

«Οι ανησυχίες μας», είπε, «εντείνονται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό γιατί η οικονομική κρίση επιδεινώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη θέση μας σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού. Ξέρουμε ότι μια σωστή, δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για την οικονομία κι` εμείς ως ΑΚΕΛ είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Και εξακολουθεί να παραμένει για μας πρώτιστος και κυρίαρχος στόχος η επίλυση του Κυπριακού που θα συμβάλει στην ώθηση της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας».

Eπίσης ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, κάλεσε σήμερα την Κυβέρνηση να σταματήσει να προσπαθεί με «επικοινωνιακά τεχνάσματα», όπως ανέφερε, να μεταθέσει τις ευθύνες για τις αποφάσεις της αλλού και να ξεκινήσει διάλογο με τα πολιτικά κόμματα ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Παράλληλα δήλωσε πως δεν θα υπάρξει κούρεμα στα Συνεργατικά.

 

Πηγή: KYΠΕ