Ανάκληση διαθεσιμότητας διευθυντή Πυροσβεστικής-Αντιδράσεις!


Διαβάστε ακόμη: Η προδοσία του 1974 και το Eurogroup του 2013…

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι μέλη του Σώματος αντιδρούν, υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται τη στιγμή που η δίκη για το Μαρί είναι σε εξέλιξη, ο Νικολάου να επιστρέφει στα καθήκοντά του. 

Την ίδια στιγμή, τίθεται κι ένα άλλο θέμα. Ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δεν έχουν καταθέσει στη δίκη, ο Νικολάου πιάνει πάλι δουλειά και υπάρχει ο φόβος να επηρεαστεί η μαρτυρία τους μόνο και μόνο από την παρουσία του.

Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει αναιρεθεί ο διορισμός του υποδιευθυντή της Πυροσβεστικής, Μάρκου Τράγκολα (εκτελούσε χρέη διευθυντή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση). Κάποιοι, λοιπόν, διερωτώνται ποιος είναι ο διευθυντής. Τίθεται και θέμα οργάνωσης του σώματος, με λίγα λόγια…

Έξαλλοι πάντως δηλώνουν οι γονείς των αδικοχαμένων πυροσβεστών, μετά την γνωστοποίηση της επιστροφής του κ. Νικολάου στα καθήκοντα του.

Η αδελφή του πυροσβέστη Σπύρου Τταντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην έκρηξη, απαίτησε, με δηλώσεις της στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης «να τον παύσει αμέσως και να σεβαστεί τη μνήμη των νεκρών».