ΕΛΑΜ για επεισόδια: ”Μας προκάλεσαν”


Διαβάστε επίσης: Οι Βρετανοί ψηφίζουν να ζήσει ο υπουργός εργασίας με 62 ευρώ την εβδομάδα 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


”Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δια του παρόντος Δελτίου Τύπου θα ήθελε να ξεκαθαρίσει την θέση του όσων αφορά τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στην Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Μετώπου Φοιτητών του κινήματος μας, τα μέλη μας προκλήθηκαν αδικαιολόγητα από τα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΔΗΣΥ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί μεταξύ των φοιτητών. Τώρα όσο αφορά τα φανταστικά σενάρια που διαδίδει ο Δημοκρατικός Συναγερμός μέσω των διαφόρων ανακοινώσεών του, μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν στον κάθε υγιές σκεπτόμενο συμπολίτη μας, αφού είναι αδιανόητο να επιτέθηκαν 20 φοιτητές του κινήματος μας εναντίων 150.

Δυστυχώς ο Δημοκρατικός Συναγερμός εβρισκόμενος σε πολιτικό αδιέξοδο, αφού είναι εμφανέστατο πλέον πως οι αδέξιες πολιτικές που ακολουθεί τόσο σε Εθνικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, τον έχει οδηγήσει σε κομματικό αδιέξοδο. 

Για να αποκρύψει την πολιτική ανικανότητά του, χρησιμοποίησε τα κομματικά του φερέφωνα για επιφέρει αναταραχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, θέλοντας να στρέψει έτσι με αυτό τον τρόπο τα βλέμματα άλλου, αντί στα τόσα σημαντικά ζητήματα αλλά και τα σκάνδαλα που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Ο συνήθης ύποπτος για άλλη μια φορά είναι τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αφού αποδεικνύονται για άλλη μια φορά τα εξιλαστήρια θύματα, αναγάγωντας ένα μικρό συμβάν σε μείζον ζήτημα, με δήθεν τραυματίες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι η προπαγάνδα κάποιων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα δικά τους λάθη και ατοπήματα δεν θα περάσει. Προβλέποντας δε, τα διάφορα γεγονότα των επομένων ημερών, όπου διάφοροι επιφανείς κύριοι θα παρελάσουν ζητώντας την άμεση σύλληψη και προσαγωγή των μελών μας, εμείς να τονίσουμε πως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πρώτα από όλα να οδηγηθούν οι πραγματικοί εγκληματίες στην δικαιοσύνη και να οδηγηθούν οι κλέφτες που διασπάθισαν τα χρήματα της πατρίδας μας αλλά και οι διάφοροι καλοθελητές που εμπλέκονται στις διάφορες λίστες σκανδάλων, στην φυλακή”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ