Αναζητείται άνθρωπος μυστήριο σε οροφή κτιρίου στη Βοστώνη (pics&vid)

Από το βράδυ της Δευτέρας, είναι πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, με τραγικό απολογισμό τρείς νεκρούς ανάμεσα τους ένα οκτάχρονο αγόρι και 144 τραυματίες των οποίων τα οκτώ είναι παιδιά. Tα νεότερα είναι ότι το FBI αναζητά έναν άνθρωπο μυστήριο σε οροφή κτηρίου στη Βοστόνη που δημοσιεύτηκε σε φωτογραφία στο twitter. 


 

Διαβάστε επίσης “Καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ για κόκκινο φάκελο”.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


 


Boston Marathon Explosion από Spi0n

Τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη είναι δρακόντεια, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται… Ο Ομπάμα στο διάγγελμα του διαβεβαίωσε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν σύντομα.

Αμερικανοί ερευνητές με επικεφαλής το FBI μελετούν βίντεο και φωτογραφίες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης αναζητώντας στοιχεία για το ποιος ευθύνεται για τις δύο επιθέσεις. 

 

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο που ήταν εκεί να τους σταλεί υλικό με όλες τις φωτογραφίες και τα videos που έχουν τραβηχτεί ούτος ώστε να μπορέσουν να λύσουν την υπόθεση και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες. 

Στο twitter κυκλοφόρησε η πιο κάτω φωτογραφία που δείχνει άντρα πάνω σε στέγη να παρακολουθεί την γραμμή του τερματισμού! Είναι άραγε φωτογραφία του δράστη;

Πηγή: balla.com.cy