Αναζητούν το φιλί της ζωής για τις Κυπριακές Αερογραμμές


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Στη σημερινή κρίσιμη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και της εξ υπουργών επιτροπής θα παραδοθούν οι διευκρινήσεις του ΔΣ και τα στοιχεία σχετικά με όλα τα σενάρια για το μέλλον του κρατικού αερομεταφορέα, που η Επιτροπή έχει ζητήσει. 

Την ίδια ώρα οι συντεχνίες  εκπέμπουν σήμα κινδύνου, τονίζοντας ότι εάν δεν ληφθεί αμέσως πολιτική απόφαση για διάσωση της εταιρείας, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες. Ζητούν υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης, της Air France-KLM στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, υποχρεωτικοί πλεονασμοί, σχέδιο αποζημίωσης για τους εργαζόμενους που θα πλεονάζουν και διαφοροποίηση δρομολογίων

Μέσα στη βδομάδα η απάντηση των κινέζων – Περιμένουμε με την ΜΕΑ

Η θετική ή η αρνητική απάντηση των κινέζων επενδυτών, πήρε παράταση για εντός της βδομάδας για το αν θα προχωρήσουν ή όχι στη συνεργασία για εξαγορά σημαντικού μεριδίου των Κυπριακών Αερογραμμών.

Εντωμεταξύ πληροφορίες κάνουν λόγο για άφιξη στην Κύπρο εκπροσώπου της αεροπορικής εταιρίας (ΜΕΑ) του Λιβάνου μετά τις κινήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα στη Βυρητό ο Υπουργός Ενέργειας.