Αποκαλυπτικό: Χαλασμένη και η υπολογιστική του Σιαρλή!

 


Διαβάστε επίσης: Οι G20 για το δάνειο της Κύπρου

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Του Φάνη Μακρίδη

Τι έλεγα; Α, ναι… Τα κομπιουτεράκια τους είναι χαλασμένα. Έχω και αδιάσειστα στοιχεία. Ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, μετά τη συνάντηση που είχε στις 27 Φεβρουαρίου με τον νεοκλεγέντα τότε πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη (τώρα έγινε «παλιός» – ψήθηκε με τα τόσα προβλήματα) και τον Μιχάλη Σαρρήδήλωνε ξεκάθαρα ότι θα έχουμε λεφτά και για τον Μάιο.

«Με τα στοιχεία που έχουμε μπροστά μας μπορούμε να διαχειριστούμε τα δημοσιονομικά του κράτους χωρίς κανένα πρόβλημα στάσης πληρωμών μέχρι και το Μάιο» είχε πει και πρόσθεσε:  «Πάντα εργαζόμαστε τρεις μήνες μπροστά».

Τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Διότι η Γενική Λογίστρια αυτού του τόπου (θα έβαζα πρόθεμα μπροστά από τη λέξη «τόπου», αλλά άστε καλύτερα…), η Ρέα Γεωργίου, είπε χθες πως το κράτος κινδυνεύει με στάση πληρωμών, αφού στις 18 Απριλίου τελειώνουν τα λεφτά…

Γι’ αυτό σας λέω: Ήταν χαλασμένο το κομπιουτεράκι του Σιαρλή! Ή μήπως είναι χαλασμένο το κομπιουτεράκι της Ρέας Γεωργίου;  Ό,τι και να συμβαίνει, όμως, δεν φταίει κανένας από τους δυο. Φταίει η υπολογιστική τους!

Υ.Γ. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι το κομματόσκυλο που βγήκε το πρωί στον αέρα για να μιλήσει για το θέμα και παραλίγο να με στείλει με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο (μου ανέβασε την πίεση πρωί πρωί ο… άντε να μην πω), προσπαθούσε να πει ότι ο Σιαρλή ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Ρε ηλίθιοι δεν μας ενδιαφέρουν πλέον τα κόμματά σας και οι φιλοδοξίες σας. Βάλτε τα εκεί που ξέρετε! Πλέον ο κόσμος πεινάει. Χάνουν όλοι τις δουλειές τους. Μας διαλύσατε όλοι, απ’ όπου κι αν προέρχεστε! ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Αν συνεχίσετε έτσι, για πρώτη φορά θα πληρώσετε για τα λάθη σας. Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσετε από την οργή του κόσμου (το απεύχομαι, αλλά…)