Αντιπροσωπεία του Δήμου Ροστόβ στην την Πόλη Χρυσοχούς


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Εξαμελής αντιπροσωπεία του ρωσικού Δήμου Ροστόβ αποτελούμενη από δημοτικούς παράγοντες αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, αναμένεται να επισκεφθεί το δήμο Πόλεως Χρυσοχούς το Σάββατο, ανταποδίδοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς στην περιοχή.

Η τοπική αρχή, σύμφωνα με δελτίο Τύπου εκτιμά ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα διερευνηθεί η προοπτική και η δυνατότητα συνεργασίας, κυρίως στον τομέα του τουρισμού αλλά και των επενδύσεων.

 

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο αναπληρωτής περιφερειακός διευθυντής της ρωσικής ένωσης τουρισμού του Ροστόβ και αναπληρωτής αρχισυντάκτης τουριστικής εφημερίδας, διευθυντές τριών τουριστικών γραφείων, των Tatiana Travel Tours, Νatali Tours και Roza Vetrof, λειτουργοί του τουρισμού αλλά και εκπρόσωπος του Δήμου υπεύθυνος για τις εξωτερικές σχέσεις.

Η αντιπροσωπεία του Ροστόβ  θα ξεναγηθεί στην Πόλης Χρυσοχούς, στην Πάφο και στη Λευκωσία.

 

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς είχε μεταβεί στην πόλη του Ροστόβ το περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο δήμος Ροστόβ γιόρταζε τα 263 χρόνια από την ίδρυση του.

Στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία των επίσημων γιορτασμών των 263 χρόνων από την ίδρυση του δήμου παρέστησαν εκατόν είκοσι χιλιάδες επίσημοι προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο που έχουν σχέσεις συνεργασίας με το Δήμο.

 

Στόχος της δημοτικής αρχής, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι όπως η συνεργασία των δύο δήμων που ξεκίνησε από το δημοτικό σύμβουλο της πόλης Χρυσοχούς Κυριάκο Κυριάκου, ο οποίος σπούδασε στο Ροστόβ, ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος και των δύο περιοχών.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να επισκεφτεί το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς και ο ίδιος ο δήμαρχος του Ροστόβ, δίδοντας την ευκαιρία να διευρυνθούν οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ