Απανθρακωμένο πτώμα 34χρονου-Εγκληματική ενέργεια


Διαβάστε επίσης: Δεύτερη διάρρηξη στην ”Ανεμώνη”

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter


Νεότερη ενημέρωση (14:56)

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες μας, αυτό υποδηλώνει και ο εμπρησμός του οχήματος.

Νεότερη ενημέρωση (12:35) – Φωτιά με εύφλεκτη ύλη

Ο αστυνομικός διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων, Γιώργος Κιτέος, δήλωσε ότι διερευνώνται όλα τα πιθανά σενάρια και έχει οριστεί ειδική ομάδα, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στο σημείο το αυτοκίνητο και το πτώμα που εντοπίστηκε σε αυτό. Η φωτιά στο όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, τέθηκε με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, συμπλήρωσε ο αστυνομικός διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων.

Νεότερη ενημέρωση (12:30) 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Αστυνομία των βάσεων δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

Τι είχαμε γράψει (12:21)

Η εξαφάνιση του εκλιπόντος δηλώθηκε χθες αργά το απόγευμα (19:00). Συγκεκριμένα σχόλασε κατά τις 15:00 από τη δουλειά του στον Δήμο Λεμεσού, όμως, δεν επέστρεψε σπίτι του όπως έπραττε κάθε απόγευμα.

 

Οι οικείοι του τον αναζητούσαν επίμονα στα τηλέφωνα και περίπου τέσσερις ώρες αργότερα δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του 34χρονου και αμέσως άρχισαν έρευνες από τις Βρετανικές Βάσεις. Τη σορό φέρεται να εντόπισε 36χρονος ξάδερφος του…

Ο 34χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ή ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι΄ αυτό και για την ώρα γίνεται λόγος για μυστήριο…

Σημειώνεται ότι η Κυπριακή Αστυνομία ενημερώνεται συνεχώς από τις Βρετανικές Βάσεις, ενώ γίνεται ανταλλαγή στοιχείων.