Απογοήτευση Ιδιωτικών Κέντρων Αναψυχής για διάταγμα ενοικίων

 


 

Διαβάστε επίσης: Διάταγμα για μηδενική αύξηση ενοικίου μέχρι το 2015

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΙΚΑ, ο κ. Λεβέντης αναφέρει ότι «το συγκεκριμένο διάταγμα προσφέρει θείο δώρο στους άπληστους ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν θα προβαίνουν σε μειώσεις και με μαθηματική ακρίβεια θα κλείνουν καθημερινά εκατοντάδες υποστατικά και θα οδηγούνται στην ανεργία και στην πείνα πολλές χιλιάδες ακόμα συμπατριωτών μας».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση πλέον φέρει ακέραια την ευθύνη για τον καταποντισμό και εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και είναι ξεκάθαρο ότι έχει γονατίσει μπροστά στις απαιτήσεις των συμφερόντων των ολίγων».

«Θεωρούμε ότι είναι το πλέον τραγικό και απαράδεκτο για μα χώρα να κρέμεται το μέλλον της ανάλογα με τα συμφέροντα κάποιων», συνεχίζει ο κ. Λεβέντης.

Αναφέρει, καταλήγοντας, πως «είναι γνωστό ότι εκκρεμεί στη Βουλή πρόταση νόμου που στοχεύει στη νομοθετική ρύθμιση των μειώσεων και θεωρείται η  εν λόγω εξαγγελία και βεβιασμένη και περίεργη αφού σύσσωμος ο κόσμος των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων εδώ και μέρες έχει θέσει σε όλα τα επίπεδα την απόλυτη ανάγκη για μείωση των ενοικίων».

Διαβάστε επίσης: ΚΣΙΑ: Όχι στη μείωση ενοικίων με νόμο αλλά με αμοιβαία συμφωνία

Πηγή ΚΥΠΕ