Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη

 

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική ενόψει και του Πάσχα αλλά πρόσθεσε ότι «όλους μας απασχολεί το θέμα της οικονομίας».


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Όπως είπε, η Εκκλησία είναι έτοιμη να συμβάλει ούτως ώστε πιο εύκολα να βγει ο λαός από την κρίση, προσθέτοντας ότι «θα το πράξουμε με πολλή αγάπη».

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα παίρνει όλα τα μέτρα ούτως ώστε να βοηθηθεί αυτός ο τόπος να βγει από την κρίση και έτσι φεύγουμε ενθουσιασμένοι μπορώ να πω από το προεδρικό σήμερα».


 

Διαβάστε επίσης “A.Γαλανός: “Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Τράπεζα Κύπρου.


Ερωτηθείς εάν συζήτησαν για τα προτεινόμενα μέτρα για επανεκκίνηση της οικονομίας, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι η ανάπτυξη και ότι η Εκκλησία θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ασφαλώς μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη, χωρίς ανάπτυξη δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Και ακριβώς μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα εργαστούμε όλοι μας και εμείς σαν Εκκλησία  να συμβάλουμε να υπάρξει ανάπτυξη, να κινηθεί η αγορά και να έρθει το χαμόγελο στο πρόσωπο του λαού μας. Αυτό θέλουμε», είπε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ