Κύπρος: Βόμβες, ληστείες, εκρήξεις την βραδιά που πέρασε


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη μία τα ξημερώματα έξω από το περίπτερο που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και βρίσκεται στο Παραλίμνι.

Προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία του περιπτέρου. Μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή, άρχισαν τη συλλογή τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις.

Εντωμεταξύ, αυξάνονται τα περιστατικά ληστειών σε φούρνους. Σε νέο περιστατικό σε φούρνο στο Τσέρι, άνδρας, προτάσσοντας μαχαίρι, κατάφερε να αποσπάσει 350 ευρώ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 2 και 50 τα ξημερώματα, άνδρας με μάσκα, πρόταξε μαχαίρι και απέσπασε από την υπάλληλο 350 ευρώ που βρίσκονταν σε δύο ταμεία. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο άνδρας περιγράφεται λεπτός, ψηλός με μακριά μαλλιά και την ώρα της ληστείας φορούσε σκούρα ρούχα.

Εκτεταμένες ζημιές, τέλος,  προκάλεσε σε όχημα εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος τοποθετήθηκε στο ελαστικό του οχήματος που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στη Παλλουριώτισσα.

Από την έκρηξη το όχημα , ιδιοκτησίας 41χρονου, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ