Μπούκαρε στην τράπεζα με μπαλτά για να πάρει τα λεφτά του


Διαβάστε επίσης: Πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ στην Λεμεσό 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


10.000 τουρκικές λίρες, (ή 4.000 ευρώ αν προτιμάτε) προσπαθεί να εισπράξει εδώ και μέρες ο 60χρονος Tuner Selden, όμως όπως ισχυρίζεται, η τράπεζα προβάλλει συεχώς κάποια δικαιολογία για να καθυστερήσει την συναλλαγή. Μάλιστα, για άγνωστο λόγο δεν του έχει δοθεί ούτε το παραμικρό ποσόν από τα χρήματα που όπως δήλωσε δικαιούται να ειπράξει από απολύτως νόμιμες επιταγές πελατών του. 

Αποτέλεσμα; Αρπαξε έναν μπαλτά και εισέβαλε σε κατάσταση ”εκτάκτου ανάγκης” στην τράπεζα, ενώ απείλησε τους υπαλλήλους ότι αν δεν του δώσουν τα λεφτά, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.  

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που ο άνδρας εισέβαλε με μπαλτά στο τραπεζικό ίδρυμα και η σχετική φωτογραφία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Kibris, η οποία μάλιστα κάνει λόγο για αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με την εξαργύρωση επιταγών, εξ’ού και ο θυμός του πελάτη.

Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την «αστυνομία», οι άνδρες της οποίας, όταν κατέφθασαν, βρέθηκαν μπροστά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος όπως είπαν, είχε υποστεί νευρικό κλονισμό, αδυνατούσε να συνεννοηθεί, ενώ πάνω στα νεύρα του, κατέστρεψε ολοσχερώς ακόμη και τον εκτυπωτή. Ο Selden μεταφέρθηκε σε κλινική όπου και νοσηλεύεται.  

Οσο για τα λεφτά, μην πείτε στον κόπο να ρωτήσετε, δεν τα πήρε… 

Οποια πάντως και εάν είναι η αιτία της μη καταβολής των χρημάτων και όποια πλευρά από τις δύο και εάν ευθύνεται, η εικόνα είναι απλά θλιβερή…