Δεύτερη διάρρηξη στην ”Ανεμώνη”


Διαβάστε επίσης τί γράφουν σήμερα οι εφημερίδες για το Μνημόνιο 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Στο Κέντρο φοιτούν παιδιά με Εγκεφαλική Παράλυση στα οποία παρέχεται μια πλειάδα από υπηρεσίες από επαγγελματίες με σκοπό να βοηθηθούν να καταστούν σταδιακά όσο το δυνατό ανεξάρτητα και αυτοεξυπηρετούμενα σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από το Κέντρο κλάπηκαν το χρηματοκιβώτιο όπου υπήρχαν χρήματα του Συνδέσμου για άμεσες ανάγκες, μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, μια τηλεόραση και ένας προβολέας. Η διάρρηξη που ισοδυναμεί με ιεροσυλία καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες για τη σύλληψη των διαρρηκτών.

“Η διάρρηξη έγινε σε μια περίοδο που το κέντρο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στον τερματισμό των υπηρεσιών του μετά από τριάντα χρόνια λειτουργίας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το Κέντρο με την ευκαιρία αυτή επείγουσα και θερμή έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει οικονομικά για να συνεχίσουν να παρέχονται οι υπηρεσίες προς τα παιδιά αυτά.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 22771930.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ