“Δεν επέστρεψε την Προεδρική Λιμουζίνα ο Χριστόφιας”-Διαψεύδει το Προεδρικό

 

Αυτό δημιουργεί πρακτικό πρόβλημα στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νικό Αναστασιάδη, αφού σύμφωνα με πάντα με το δημοσίευμα της «Αλήθειας», την περασμένη εβδομάδα  λόγω μηχανικής βλάβης του πρώτου αυτοκινήτου του Προεδρικού, οδηγός του  Αναστασιάδη, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο που είχε ο Τάσος Παπαδόπουλος, όταν ήταν Πρόεδρος. 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Βάσει του σχετικού δημοσιεύματος, παρόλα αυτά ο κ. Χριστόφιας συνεχίζει να παρανομεί, αρνούμενος να δώσει τη λιμουζίνα, αφού κανονικά πρέπει να την επιστρέψει και να πάρει από το κράτος το αυτοκίνητο που δικαιούται.

 

 

Διαψεύδει το Προεδρικό

 

“Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια», σύμφωνα με το οποίο «ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αρνήθηκε να παραδώσει την προεδρική λιμουζίνα την οποία ο ίδιος είχε παραγγείλει κατά τη διάρκεια της θητείας του» και ότι «το όλο θέμα επιβεβαίωσε το Γραφείο Τύπου του Προεδρικού Μεγάρου», το Γραφείο Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι δεν είχε καμιά σχέση με το δημοσίευμα και οπωσδήποτε δεν επιβεβαίωσε τέτοια πληροφορία.

 

Ο ισχυρισμός, εξάλλου, ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρνήθηκε να παραδώσει το προεδρικό αυτοκίνητο δεν ευσταθεί. Η Προεδρία της Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλώς διατηρεί το προεδρικό αυτοκίνητο μέχρι την παραλαβή του δικού του αυτοκινήτου”.