Διάγγελμα Ομπάμα: “Θα βρούμε τους δράστες” (vid)


Διαβάστε επίσης: Σεισμός 8 ρίχτερ στο Νοτιοδυτικό Ιράν – 40 νεκροί! (vids&pics)

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


Νέο διάγγελμα στον αμερικανικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά με τις φονικές εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 150.

Πρόκειται για μια δειλή ενέργεια. Το FBI διερευνά την επίθεση ως πράξη τρομοκρατίας”, είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν οι αρχές δεν γνωρίζουν, ποιος ευθύνεται για την επίθεση.

“Δεν γνωρίζουμε τους δράστες, αλλά θα τους βρούμε” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Θα πάρει χρόνο να μάθουμε αν πίσω από την επίθεση κρύβεται κάποια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση ή αν πρόκειται για πράξη εσωτερικής τρομοκρατίας. Ωστόσο, θα το κάνουμε και θα το πάμε μέχρι τέλους”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν φοβούνται και η ψύχραιμη αντίδραση των Αμερικανών, δείχνει ποιοι πραγματικά είναι.

“Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η Αμερική. Αυτή είναι. Θα απαντήσει στο κακό. Αυτό είναι όλο. Ανιδιοτελώς, συμπονετικά, χωρίς φόβο” τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Υποσχέθηκε τέλος ότι το κράτος θα είναι δίπλα στα θύματα και οι αρχές θα ενημερώνουν τους πολίτες για ό,τι νεότερο προκύψει.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης του 24H.