«Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο»


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

«Ο Αναστασιάδης έχει την ευθύνη για την διαχείριση αυτών των ημερών, όμως, το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ιστορικές ευθύνες» , δηλώνει για την Κύπρο ο Θεόδωρος Πάγκαλος και προσθέτει: « Τα υπερήφανα ¨ΟΧΙ¨ είναι ψηφοθηρικές διαδικασίες και ανοησίες».

Σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» της Κύπρου ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «υπερήφανο ¨ΟΧΙ¨ λέει αυτός που έχει χρήματα να δώσει, όχι αυτός που απαιτεί». Στη συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζει, χωρίς περιστροφές, την γνώμη ότι «δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο». 

Δεν υπάρχει, λέει , τέτοιος φόβος , που υπήρχε με την έξοδο της Ελλάδος , της οποίας το μέγεθος της οικονομίας είναι μεγαλύτερο.«Αν φεύγατε εσείς δεν θα συνέβαινε απολύτως τίποτε», παρατηρεί και σημειώνει:«Θα σας πέταγαν έξω και θα βρισκόσασταν απομονωμένοι , εκεί που ήσαστε πριν αρχίσει η τεράστια πορεία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στηρίχθηκε και στην ζωή ορισμένων ανθρώπων».

Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια του να ενταχθεί η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξάλλου, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Χρυσή Αυγή» ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι «θα ηττηθούν από τον λαό».

Πηγή: newsbeast.gr