“Όλα στο Φως” – Δημόσιες οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής

 


 

Διαβάστε επίσης: Νομοσχέδιο για το ΕΜΣ κατέθεσε η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της «η Ερευνητική Επιτροπή για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την ευθύνη ή ευθύνες για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το τραπεζικό σύστημα και γενικά η οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας άρχισε τις εργασίες της σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο `Φιλοξενία`, όπου θα στεγάζεται».

«Οι ακροάσεις της Επιτροπής για τη λήψη μαρτυρίας θα είναι δημόσιες, εκτός αν άλλως η Επιτροπή ήθελε ορίσει για προσδιοριζόμενους λόγους», προστίθεται.

Παράλληλα, προστίθετται πως κάθε πρόσωπο το οποίο κατέχει στοιχεία ή πληροφορίες για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στο πλαίσιο των όρων εντολής της είναι ελεύθερο να τα γνωστοποιήσει στη Γραμματέα της Επιτροπής κα Κωνσταντία Αγαπίου στη διεύθυνση: Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», οδός Θράκης 17, 1311 Λευκωσία ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή με φαξ στον αριθμό 22335638.

Πρόεδρος της Επιτροπής  είναι ο Γεώργιος Πικής (πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου και πρώην μέλος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και μέλη οι Παναγιώτης Καλλής και Γιαννάκης Κωνσταντινίδης (πρώην δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου).

Πηγή ΚΥΠΕ