Δυο άνδρες κυνηγούσαν φοιτήτρια για να τη βιάσουν!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Την συνταρακτική αυτή καταγγελία κάνει στον “Κόσμο” Αθηναία φοιτήτρια της Ιατρικής, εξιστορώντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που βίωσε, καταδιωκόμενη από δύο μετανάστες, πιθανότατα όπως η ίδια εκτιμά, Ασιατικής καταγωγής.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά λέει, το γεγονός ότι σώθηκε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αθλητικές της επιδόσεις, που της επέτρεψαν να ξεφύγει από τους μανιώδεις διώκτες της.

Η περιπέτειά της

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής. Ήταν περίπου 9.30, όταν η φοιτήτρια ακολούθησε το μονοπάτι δίπλα από εγκαταστάσεις γνωστού σούπερ μάρκετ, για να οδηγηθεί συντομότερα στη Σχολή της.

Είναι μια διαδρομή που προτιμούν αρκετοί φοιτητές, αφού μέσω αυτής γλιτώνουν δρόμο και εξοικονομούν χρόνο.

Η αρχή του εφιάλτη

Γρήγορα συνειδητοποιεί, ότι δύο άντρες, αρχίζουν να την ακολουθούν, επιταχύνοντας το βήμα τους, στην προσπάθειά τους να την προσεγγίσουν:

“Δεν χρειάστηκε να περάσουν, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να βεβαιωθώ ότι έχουν κακό σκοπό. Έκανα να τρέξω και τότε και οι δύο, άρχισαν επίσης να τρέχουν στο κατόπι μου!

Ένιωσα σαν ηλεκτροσόκ πάνω μου το δολοφονικό τους βλέμμα, που με διαπερνούσε ολόκληρη. Άρχισα απεγνωσμένα να καλώ σε βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε κανένας κοντά μου να προστρέξει. Τότε ξεκίνησα να τρέχω ακόμα περισσότερο, σαν να ήμουν πρωταθλήτρια στίβου’.

Η αλήθεια είναι, πως η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, ήταν αυτή που την έσωσε. Κατάφερε να αφήσει πίσω της τους επίδοξους βιαστές της, οι οποίοι λαχανιασμένοι εγκατέλειπαν την προσπάθειά τους ένα – δύο λεπτά μετά, αλλά η ίδια στην προσπάθειά της να ξεφύγει τραυματίστηκε:

“Έπεσα πάνω σ΄ένα σίδερο και σχίστηκα. Όταν έφθασα στη Σχολή μου, με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσα για την περιπέτεια που έζησα τους συμφοιτητές και την καθηγήτριά  μου, η οποία είναι και ακτινολόγος στο Νοσοκομείο. Πήγαμε μαζί στα εξωτερικά ιατρεία και έκανα αντιτετανικό ορό. Ευχαριστώ το Θεό που γλίτωσα…”.

Όπως καταγγέλλει στον “Κ”, η φοιτήτρια της Ιατρικής, η κατάσταση στην περιοχή με τους λαθρομετανάστες έχει γίνει ανεξέλεγκτη. “Έχουν επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες, την ίδια στιγμή που τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων αυξάνονται δραματικά. Περιττό βέβαια να αναφέρω, ότι αστυνόμευση δεν υπάρχει ούτε για τα προσχήματα…”.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.