Αιχμηρός: Ο όχλος θέλει αίμα


Διαβάστε ακόμη “ΓΓ ΑΚΕΛ: «Πρώτιστος στόχος η επίλυση του Κυπριακού»“.

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter.


Νέοι όροι, νέες αναλύσεις, νέα πρόσωπα στο γυαλί, τελικά γίναμε όλοι οικονομολόγοι προσπαθώντας να καταλάβουμε το κακό που μας βρήκε. Όλοι μας έχουμε και μια άποψη, όλοι ξέρουμε το τι έφταιξε. Αυτά είναι δυστυχώς τα γονίδια μας. Αντιδράσεις ελάχιστες, πολύ μικρές για το κακό που βρήκε την χώρα μας. Προς το παρών αντιδρούν μόνο όσοι έχουν επηρεαστεί άμεσα αλλά ακόμη δεν έγινε κάποια οργανωμένη και πετυχημένη διαμαρτυρία εκτός από την συναυλία στην Λευκωσία ίσως.

Μια κατάσταση που βολεύει πολύ τα κόμματα, αφού οι πολιτικοί μας ηγέτες μας οδήγησαν εδώ αλλά οδηγώντας τον λάο στην πόλωση και στην κομματική συσπείρωση πετάνε στον κόσμο στάχτη στα μάτια. Ποίος μας οδήγησε εδώ άραγε; Οι πολιτικοί μας αρχηγοί και οι αυλικοί τους. Ανεξαιρέτως κόμματος. ΟΛΟΙ. Βάζοντας τον λαό (που σε τελική ανάλυση αυτός πληρώνει) να τσακώνεται μεταξύ του και να βρίζει ο ένας τον άλλο ξεχνάνε όλοι να ζητήσουν να αποδωθούν ευθύνες. Σίγουρα το πολιτικό συνάφι θα έχει βρει και 2-3 άτομα να τους ενοχοποιήσει και να τους πετάξει στο πλήθος να ηρεμήσει. Ο όχλος θέλει αίμα να ηρεμήσει. Θα ησυχάσουν όλοι. Και μετά;

Θα μπούμε στην γνωστή ρουτίνα μας, για όλα φταιν οι άλλοι, δεν μας θέλουν οι ξένοι, αριστεροί, δεξιοί κλπ και θα ζήσουμε όλοι καλά και η Ευρώπη καλύτερα. Που όμως και ποιός θα κάνει κουμάντο; Εδώ σε θέλω μάστορα …..