ΕΛΑΜ: Απάλυνε τον πόνο δυσπραγούντων Ελλήνων!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Η εκδήλωση έγινε για στήριξη των άπορων συμπατριωτών μας που κτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση και αφέθηκαν από το κράτος  στο έλεος της μοίρας τους. Οι συναγωνιστές,  μέσα από σκληρή δουλεά και πείσμα κατόρθωσαν να μαζέψουν τεράστιες ποσότητες από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για να μπορέσουν να τα διανέμουν σε οικογένειες Ελλήνων της Κύπρου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10:00 πμ, αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου άρχισε νωρίτερα.  Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συνολικά πέρασαν και έλαβαν τρόφιμα πέραν των 250 οικογενειών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η διανομή τροφίμων αφορούσε αποκλειστικά και μόνον Έλληνες.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πολλές ιστορίες ακούστηκαν από πρόσωπα που πέρασαν για να λάβουν βοήθεια. Οι ιστορίες αυτές, δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στο νησί μας. Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες της Κύπρου, χάνουν τις δουλειές τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Μια εξ αυτών, η ιστορία της Κυρίας Παναγιώτας, μίας ηλικιωμένης Κυρίας η οποία με την πενιχρή σύνταξή της συντηρεί την κόρη της και τα εγγονάκια της ηλικίας 14 και 17 ετών.

Η εκδήλωση έληξε γύρω στο μεσημέρι και όταν τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης μας πατρίδας. Επόμενος σταθμός είναι η διανομή τροφίμων που θα γίνει την 1η Μαΐου στην επαρχία Πάφου.