Βίντεο: Θαύμα στην Ελλάδα! Ο ανάπηρος… περπάτησε!


Διαβάστε επίσης: Kαι οι γιαγιάδες έχουν το… κοινωνικό τους δίκτυο  

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Πρόκειται για έναν άνδρα, που εκ πρώτης όψεως δείχνει να μην έχει πόδια και ζητιανεύει έξω από τον σταθμό του μετρό στο Φιξ, στο κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότεροι μάλιστα από τους πολίτες που περνούν την είσοδο του μετρό, του αφήνουν έστω και μια αμυδρή οικονομική βοήθεια.  

Οι εικόνες είναι χωρισμένες σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος, το… ημερήσιο, εκατοντάδες άνθρωποι που περνούν από το σημείο τον λυπούνται και τον βηθούν αφήνοντάς του χρήματα. 

Στις νυχτερινές όμως λήψεις, ο… ανάπηρος σηκώνεται από την θέση του. Εκείνη την στιγμή, ένας άλλος άνδρας τον πλησιάζει και όταν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν τριγύρω πολλοί πεζοί τον ειδοποιεί να σηκωθεί! Φυσικά, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έχουν συνειδητοποιήσει ότι από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάποιος τους βιντεοσκοπεί.  

Και τότε γίνεται το θαύμα! Ο ζητιάνος που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε πόδια, σε δευτερόλεπτα, όχι μόνο “βγάζει” πόδια, αλλά στέκεται όρθιος και περπατάει! Μετά από λίγα λεπτά που χρειάζεται για να… «ξεπιαστεί», μερικά μέτρα πιο πέρα προχωρά κανονικά!

Μάλιστα, ο άνθρωπος που τον καταγράφει, ακούγεται να λέει «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται».

Το βίντεο αποτελεί την πλέον τρανταχτή απόδειξη του πού μπορεί να φτάσει το θράσος κάποιων προκειμένου να αποσπάσουν τα χρήματα του κόσμου. Αν την ημέρα, τον δείτε στο σημείο, πάντως, χωρίς πόδια, κάποια στιγμή το βράδυ θα τον δείτε να σηκώνεται από την θέση του και να φεύγει… Μην κρυώσει κιόλας…