Σοκ στη Βουλγαρία: Εν ψυχρώ φόνος μέσα σε σχολείο

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία, σήμερα το πρωί, στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν μεταξύ 8 και 9 η ώρα, δήλωσαν μάρτυρες που ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Μία από τις σφαίρες πέτυχε στο κεφάλι τον άνδρα, με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο διευθυντής του σχολείου Ντίμο Νεντέλτσεφ δήλωσε ότι ο Κόλεφ ήταν φιλήσυχος και καλός εργάτης, έκανε σωστά τη δουλειά του και στη διάρκεια της 25χρονης προϋπηρεσίας του στο σχολείο δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε με τους δασκάλους, ούτε με τους μαθητές.

Η αστυνομία της Στάρα Ζαγόρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 30χρονου ύποπτου δράστη Στόγιαν Στογιάνοφ, ο οποίος περιγράφεται ως άτομο με βαρύ πονικό μητρώο, ένοπλο και επικίνδυνο, στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η διοίκηση του σχολείου έχει καλέσει ψυχολόγους για να προσφέρουν ειδική βοήθεια στους μαθητές που αναστατώθηκαν από τη δολοφονία όπως και όλη η πόλη, επεσήμανε ο διευθυντής του σχολείου.

 Για περισσότερες ειδήσεις στο news247 επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.