Ένοπλος σε νηπιαγωγείο στον Καναδά-Σκότωσε υπάλληλο κι αυτοκτόνησε!

 

Ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε βρεφονηπιακό σταθμό την Παρασκευή στο Κεμπέκ του Καναδά και αφού πυροβόλησε και σκότωσε έναν εργαζόμενο στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Κανένα από τα 53 ανήλικα παιδιά δεν τραυματίστηκε κατά την επίθεση αυτοκτονίας. 


 

Διαβάστε επίσης “Ο Αναστασιάδης απαντά για το κούρεμα στο Συνεργατισμό”.

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter.


 

Η αστυνομία της πόλης Γκατινό δεν κοινοποίησε τα ονόματα κανενός εκ των δύο νεκρών, ενώ εικάζεται ότι η επίθεση είχε ως αφορμή οικογενειακή διαμάχη. 

«Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ένα από τα στοιχεία που ερευνούμε είναι η πηγή της τραγωδίας», δήλωσε την Παρασκευή ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκατινό, Μάριο Χαρέλ. «Εξετάζουμε την πιθανότητα η επίθεση να συνδέεται με ένα πρόσφατο χωρισμό. Η έρευνα θα το επιβεβαιώσει». Ο Χαρέλ δήλωσε ότι η αστυνομία έφτασε στον παιδικό σταθμό μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από εργαζομένους του σταθμού, λέγοντας ότι ένας ένοπλος άντρας έχει εισέλθει στις εγκαταστάσεις. 

Στο εσωτερικό του κτιρίου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα ενός άνδρα, ο οποίος κείτονταν στο πάτωμα δίπλα σε μια κυνηγετική καραμπίνα, είπε ο Χαρέλ. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο θάνατος του άντρας προκλήθηκε από αυτοπυροβολισμό. 

Ένας δεύτερος άνδρας, εργαζόμενος στον παιδικό σταθμό, βρέθηκε τραυματισμένος και υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Είμαστε απλά ευτυχισμένοι που δεν έπαθαν κακό τα παιδιά μας», δήλωσε ο πατέρας δύο ανηλίκων.

 

Για περισσότερες ειδήσεις newsbeast.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.