Φοινικούδες: Stop των Αστυνομικών στους “WakeUpCyprus” (vid)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Μέλη από όλες τις κομματικές παρατάξεις, δημιούργησαν το γνωστό « λεωφορείο του Δημοψηφίσματος», το οποίο γυρίζει όλες τις πόλεις, (22-27 Απριλίου) δίνοντας το μήνυμα στους πολίτες να ξεσηκωθούν και να πιέσουν για Δημοψήφισμα.

Στην προσπάθεια τους αυτοί όμως, βρήκαν αντιμέτωπη την αστυνομία, η οποία τους απαγόρευσε να «αγορεύσουν» και να διαμαρτυρηθούν δημόσια με τον τηλεβόα, με την δικαιολογία ότι θα ενοχλούσαν τους τουρίστες. Ωστόσο, τα μέλη του «λεωφορείου του Δημοψηφίσματος», αγνόησαν τις παρατηρήσεις και συνέχισαν τον «σκοπό» τους και το «καθήκον» τους, σταματώντας αυτοκίνητα στην παραλία Φοινικούδων και διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια.  

Με συνοδεία μουσικής και «κηρυγμάτων αφύπνισης» , αψηφώντας τους αστυνομικούς, συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Παρότι η δικαιολογία της αστυνομίας ήταν ότι οι διαμαρτυρόμενοι θα έδειχναν ένα μη ορθό πρόσωπο στους τουρίστες, πολλοί απ’ αυτούς (τουρίστες), οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να κάνουν την βόλτα τους, σταμάτησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας των διαμαρτυρομένων υπέρ του δημοψηφίσματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας έστησαν σκηνές στην αμμουδιά στην παραλία των Φοινικούδων, ώστε να διανυκτερεύσουν σαν σε υπαίθρια κατασκήνωση. 


Δήλωση-Λεωφορείο του Δημοψηφισματος από 24hcomcy

 


Λεωφορείο του Δημοψηφισματος από 24hcomcy

 


Διαμαρτηρία – Λεωφορείο του Δημοψηφισματος από 24hcomcy