Φυλακισμένος απέκτησε παιδιά με 4 δεσμοφύλακες (vid)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο White ήταν αρχηγός της συμμορίας Black Guerilla Family και  είχε μετατρέψει την συγκεκριμένη φυλακή σε έδρα των παράνομων δραστηριοτήτων του.

Με την βοήθεια διεφθαρμένων δεσμοφυλάκων περνούσε στη φυλακή λαθραία, μαριχουάνα, κινητά τηλέφωνα και συνταγογραφούσε χάπια. Σαν να μην έφτανε αυτό ικανοποιούσε και τις σεξουαλικές του ορμές με ορισμένες από τις δεσμοφύλακές του, με αποτέλεσμα να έχει πέντε παιδιά από τέσσερις διαφορετικές από αυτές!

Μέχρι στιγμής, πάνω από δεκατρείς γυναίκες δεσμοφύλακες, επτά φυλακισμένοι και πέντε ακόμη άτομα, που έχουν δεσμούς με συγκεκριμένη συμμορία, κατηγορούνται ότι διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και άλλα απαγορευμένα είδη στις φυλακές.

“Μια χούφτα  σωφρονιστικών υπαλλήλων έκανε μια σειρά από λάθος επιλογές”, δήλωσε ο Gary Maynard, γραμματέας του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας και σωφρονιστικών υπηρεσιών. Δύο από τις δεσμοφύλακες είχαν “χτυπήσει” και τατουάζ  με το όνομά του!


Tavon White,Black Guerilla Prison Gang… από stefanelonikitelo

Ο Tavon έχει μεταφερθεί έξω από την Baltimore City Detention Center. Η δίκη του για απόπειρα δολοφονίας αρχίζει την επόμενη Τετάρτη.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.