Χ”Γεωργίου στην Ευρωβουλή-«Κύπρος και μεγάλο αντίο»! (vid)

 


Διαβάστε επίσης: Τελική έγκριση για το μνημόνιο θα δώσει η Βουλή 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


 

Όταν του δόθηκε ο λόγος καταφέρθηκε εναντίον του θεσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας ότι το νησί μας ίσως μελετήσει το ενδεχόμενο να βγει εκτός Ε.Ε., με τον τρόπο που καταγράψαμε πιο πάνω.

Μίλησε, επίσης για αλληλεγγύη λιονταριού (Ευρωπαϊκή Ένωση) που κυνηγάει το μικρό θήραμα (Κύπρος), τονίζοντας ότι με το κούρεμα στις καταθέσεις της Κύπρου «έχει κουρευτεί και η Δημοκρατία στην Ευρώπη»!

Το κούρεμα, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Χατζηγεωργίου, έγινε γιατί η Κύπρος είναι μικρό κράτος, προσθέτοντας ότι αυτό δεν θα γινόταν στις περιπτώσεις άλλων μεγάλων χωρών.

Μίλησε επίσης για ευρωβουλευτές που πάνε στο ευρωκοινοβούλιο για να περάσουν το χρόνο τους, αδιαφορούν για τις θέσεις που εκφράζονται και παίρνουν τις αποφάσεις στο σπίτι τους.

Το κακό προκλήθηκε από μια χούφτα τραπεζίτες και από την έλλειψη εποπτείας από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα.


Τάκης Χ” Γεωργίου κοινοβούλιο από 24hcomcy

Η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, διερωτήθηκε γιατί ο Ντράγκι έδωσε το «ΟΚ» ώστε ο ELA να χρηματοδοτήσει την Λαϊκή, χωρίς πρώτα να την ελέγξει. Ήθελε να θίξει το γεγονός ότι λανθασμένα χρηματοδοτήθηκε η συγκεκριμένη τράπεζα από τη στιγμή που πήγαινε προς διάλυση…


Ελένη Θεοχάρους 17042013 από 24hcomcy