Χαμός στον Οργανισμό – Σπάζουν γραμμάτια! (pics&vid))


Διαβάστε επίσης: Πανικός για καθολικό κούρεμα – Διαψεύδει ΥΠΟΙΚ & Κ.Τ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterΟργανισμός Χρηματοδότησης Στέγης από 24hcomcy 

Γύρω στις 13:40, στα γραφεία του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης στη Θεμιστοκλή Δέρβη επικρατούσε χαμός (οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε λήφθηκαν γύρω στη 1:00 το μεσημέρι). 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24H, εκατοντάδες κόσμου στο άκουσμα των ανεπιβεβαίωτων φημών έσπευσαν στο κτήριο που στεγάζεται το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προκειμένου να περισώσουν ό,τι μπορούν.

Πολλοί, λοιπόν, αξιοποιούσαν το δικαίωμά τους για ανάληψη 300 ευρώ (βλ. όριο), ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που είτε “έσπαζαν” τα γραμμάτιά τους (σ.σ. προφανώς όχι σε μετρητά, αλλά τα διαχώριζαν), είτε μετέφεραν ποσά και στα παιδιά τους για να γλυτώσουν από ένα ενδεχόμενο κούρεμα.

Αυτή η εικόνα υφίστατο μέχρι και τη 1:40 το μεσημέρι, όπως σημειώσαμε, ενώ υπάλληλος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης μας ανέφερε ότι υπήρχαν ακόμη 200 άτομα έξω από το κτήριο που περίμεναν για να εξυπηρετηθούν.


ΣΠΕ Λατσιών από 24hcomcy

Για κάποιους είναι παράλογο να δίνεται σημασία στις φήμες, ωστόσο, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. «Ή εμπιστοσύνη του κόσμου έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα και είναι λογικό να αντιδρά έτσι…» μας ανέφερε άτομο που βιώνει από κοντά την κατάσταση.

 Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ λήφθηκαν γύρω στη 1:00 το μεσημέρι.