Ο καιρός σήμερα


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ ενώ παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αρχικά τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικο, στους 15 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, με νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.