ΚΑ: Μήνυμα αισιοδοξίας μέσω FB


Διαβάστε επίσης “ΔΗΚΟ: “Δεν έχει επίγνωση των ευθυνών του ο Διοικητής “.

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter.


Οπως σημειώνεται, “μετά την πολύ θετική αυτή εξέλιξη που επιτεύχθηκε κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ Συντεχνιών, εταιρείας και Κυβέρνησης, αυτομάτως οι Κυπριακές Αερογραμμές μπαίνουν σε νέα ελπιδοφόρα τροχιά”.

Η μέχρι προχθές αβεβαιότητα και αμφιβολία για την επιβίωσή τους έχουν παραχωρήσει τη θέση τους στη σιγουριά και την πεποίθηση ότι ξεκινά μια νέα πορεία που ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές για το μέλλον του εθνικού αερομεταφορέα της Κύπρου”, προστίθεται.

Όπως αναφέρεται “με τη συμφωνία λύνονται τα χέρια της Διοίκησης-Διεύθυνσης να προχωρήσει αμέσως στον απαιτούμενο πλεονασμό προσωπικού και στη λήψη όλων εκείνων των μέτρων που θα θέσουν τις βάσεις για να σταθεροποιηθεί και να αναπτυχθεί η εταιρεία”.

“Το ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου πρέπει να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη την αεροπορική του εταιρεία. Πετώντας με Κυπριακές Αερογραμμές στηρίζουμε και την εταιρεία αλλά και την ίδια τη χώρα μας στη μεγάλη δοκιμασία που περνά”, σημειώνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Τέλος, αναφέρουν πως αξίζουν συγχαρητηρίων όλοι όσοι συνέβαλαν να επιτευχθεί η χθεσινή καθοριστική συμφωνία για την εταιρεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ