”Κόλαση” στο Τέξας – Εκρηξη με νεκρούς και τραυματίες (pics&vid)


Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει το βίντεο με την στιγμή της έκρηξης στο Τέξας και… Ταυτοποιήθηκε αλλά δεν συνελήφθη ο δράστης της Βοστώνης 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο West Fertilizer, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο οποίος τόνισε ότι η αιτία είναι άγνωστη προς το παρόν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν πυρκαγιές σε γειτονικά κτίρια.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 70 νεκρούς, κάτι που διαψεύστηκε από τις Αρχές. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι νεκροί είναι 2, ωστόσο πάνω από 100 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, κάτι που εντείνει τον φόβο ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που μιλούν για τραγωδία χειρότερη και από την επίθεση της Βοστώνης.

Όπως αναφέρεται οι περίπου 100 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Ουάκο που είναι η πιο κοντινή στο εργοστάσιο.

Ζημιές φέρονται να έχουν υποστεί και γειτονικά κτίρια προς το εργοστάσιο συμπεριλαμβανομένου ενός σχολείου και ενός γηροκομείου με την πληροφορία αυτή να μην έχει επιβεβαιωθεί.


Large explosion at Texas fertilzer plan από stefanelonikitelo

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.