Η LinkedIn εξαγοράζει την εφαρμογή Pulse


Διαβάστε επίσης: Ελληνικά δημοφιλή θέματα υποστηρίζει πλέον το twitter 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Η LinkedIn ανακοίνωσε επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα της, πως ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της γνωστής εφαρμογής αναζήτησης, οργάνωσης και ανάγνωσης ειδήσεων Pulse, μία συμφωνία που άγγιξε τα 90 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και μετρητά.

Το Pulse διαθέτει 30 εκατομμύρια χρήστες, είναι διαθέσιμο σε 190 χώρες ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 750 εκδότες, με την LinkedIn να πιστεύει πως μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη επαγγελματική πλατφόρμα δημοσιεύσεων, όπου όλοι οι επαγγελματίες θα μπορούν να δημοσιεύσουν, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν το περιεχόμενό τους.

Μάλιστα, στα πλάνα του LinkedIn είναι και δοθεί αυτή δυνατότητα από οποιαδήποτε συσκευή είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό υπολογιστή, smartphone ή tablet. Σύμφωνα με την εταιρία, οι υπηρεσίες του Pulse θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να υποστηρίζονται κανονικά, ενώ ταυτόχρονα θα αναζητούν νέους τρόπους διαχείρισης του επαγγελματικού περιεχομένου.

Το Pulse είναι το ιδανικότερο συμπλήρωμα σε αυτό το όραμα του LinkedIn, με τους υπεύθυνους της υπηρεσίας να δηλώνουν πως «δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την ομάδα του Pulse για τη δημιουργία νέων και καλύτερων τρόπων που θα βοηθήσουν του επαγγελματίες από όπου και αν εργάζονται».

Πηγή: newsbeast.gr