Στο φόρο η καυτή λίστα – Σφίγγα ο Συλλούρης στο 24H!

Τώρα κατά πόσον τα συγκεκριμένα ποσά που φυγαδεύτηκαν έχουν φορολογηθεί ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα ερευνηθεί και θα μελετηθεί από την επιτροπή και από το φόρο εισοδήματος. 

Λόγω του γεγονότος ότι τα ποσά είναι τεράστια το θέμα θα διερευνηθεί άμεσα ώστε το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων να εισπράξει φόρους οφειλόμενους στο κράτος ή τελικά να φορολογήσει μυστικά κονδύλια. 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ακόμη, μελετάται το ενδεχόμενο να προσληφθούν επαγγελματίες για την ολοκλήρωση της εργασίας, στη βάση συγκεκριμένων όρων εντολής, και να την παραδώσουν στη Βουλή. 

Μελετάται, επίσης, να παραδοθεί το αποτέλεσμα της έρευνας στην Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία.

Για περαιτέρω πληροφόρηση εμείς μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει τοποθετήσεις για το θέμα, αφού τόνισε ότι του αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Συγκεκριμένα σχολίασε ότι «το θέμα δεν προσφέρεται για δημοσιογραφικές ιστορίες» και γενικά κουτσομπολιά. 

Πάντως ο κ. Συλλούρης έδωσε την εντύπωση ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με την λίστα των 6000 φυσικών και νομικών προσώπων, αφού δήλωσε ότι τα αποτελέσματα θα τα δούμε το καλοκαίρι όταν θα τελειώσει η επιτροπή.