Μακελειό Κοφίνου: Άλλες οκτώ μέρες υπό κράτηση στο συλληφθέντα

 


 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα μέσης από τις 23 Μαρτίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες μετά το φονικό στο δρόμο Αραδίππου – Αβδελλερού, γεγονός που οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 34χρονος θα παραμείνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τρεις περίπου μήνες.

Ο Χατζηπαναγής έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του φόνου και των άλλων επιθέσεων.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 23 Μαρτίου γύρω στις 10.30 το πρωί στην Κοφίνου, και ο Πρόδρομος Χατζηπαναγή συνελήφθη ως ύποπτος για πυροβολισμό και πρόκληση θανάτου με πυροβόλο όπλο τύπου Καλασνικόφ, έξω από σπίτι της Κοινότητας, του Πανίκου Σταύρου, 54 χρόνων από το Αυγόρου και τραυματισμό του γιού του Γιώργου Γεωργίου 27 χρόνων.

Στη συνέχεια, ο φέρεται να μετέβη στο παντοπωλείο της Κοφίνου και να πυροβόλησε εναντίον των ιδιοκτητών Αδάμου και Παναγιώτη Λάμπρου, 47 και 37 χρόνων αντίστοιχα και της Καίτης Χαραλάμπους 37 χρόνων.

Ο λόγος της επίθεσης φαίνεται να είναι περιουσιακές διαφορές που είχε ο δράστης τόσο με το θύμα και το γιο του όσο και με τα δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες του παντοπωλείου. 

Πηγή ΚΥΠΕ