Μαζική συμμετοχή καλλιτεχνών στη φιλανθρωπική συναυλία στην Πάφο

 


 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς για να σταλεί το μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πολίτες, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που θα διανεμηθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μέσω του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.

Η πολιτιστική λειτουργός του Δήμου Πάφου ανέφερε πως η συναυλία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια μετά το μεγάλο ενδιαφέρον της εθελοντικής συμμετοχής των καλλιτεχνών. H κ. Μάη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους καλλιτέχνες Κύπριους και Ελλαδίτες, για την προθυμία τους να συμμετέχουν. 

Στη συναυλία θα συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η  Ακαδημία Καλών Τεχνών Πάφου, η Αλέξια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Δήμος Μπέκε, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευδοκία Καδή, ο Θάνος Πετρέλης, η Καίτη Γαρμπή, η Κωνσταντίνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τα Μουσικά σχήματα – Αλεξάνδρου Τζοπαζίδη, Μαρίας Χατζηιωάννου, Νίκης Κωνσταντινίδου, Σωτήρη Καραγιώργη, Χρήστου Ριαλά, Cyprus Fringe, Σινιάλο, η Μουσική Σκηνή Τα Άστρα, η Μπάντα Prospectus, η Πειραματική Κομπανία ΑΕΝΑΟΝ, η Σαλίνα, ο Στέφανος Δημοσθένους, το Συγκρότημα Wanderlust, η Σαλίνα, ο Στέφανος Δημοσθένους, το Συγκρότημα Wanderlust, το Φωνητικό Σύνολο ΗΧΩ και η Φωτεινή Δάρρα.

Επίσης θα συμμετάσχουν από την Πάφο οι Γιώργος Ελευθερίου, Ρούλα Μαλλή, Χρίστος Χαλικιόπουλος, Γιώργος Σαξατές, Σωκράτης Τερπίζης, Άδωνης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Αρτέμης, Πόλυς Χαραλάμπους, Σωτήρης Καραγιώργης, Χριστίνα Τσιέλεπου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Φίλιππος Σοφοκλέους, Μαρία Χατζηιωάννου, Αλέξανδρος Τζαπαλίδης, Σωτήρης Χρυσάνθου, και η Φιλονίλα Χριστοφόρου.

Πηγή ΚΥΠΕ