Ο Πρόεδρος παρουσιάζει στο Ισραήλ μεγάλη αποστολή του ΚΕΒΕ


Eγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, σκοπός του Φόρουμ, το οποίο θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, είναι η προώθηση της Κύπρου ως περιφερειακό κέντρο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών και ελκυστικός προορισμός επενδυτικών ευκαιριών. 

Όπως αναφέρεται, η αποστολή και το Φόρουμ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου-Ισραήλ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprises Europe Network και το Επιμελητήριο του Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι της αποστολής του ΚΕΒΕ, θα ηγηθεί ο Αντιπρόεδρος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Ντίνος Λευκαρίτης και θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται κυρίως στις υπηρεσίες, στον τομέα ανάπτυξης γης αλλά και στο εμπόριο (εισαγωγές/ εξαγωγές), τη βιομηχανία/κοινοπραξίες και γενικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ.

Το πρόγραμμα του Φόρουμ, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχει ετοιμαστεί σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ισραήλ με στόχο την αυξημένη παρουσία επιχειρηματιών ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις για τη προώθηση των αμοιβαίων επενδύσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, ο Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης θα αναπτύξει και θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα και τη στρατηγική θέση της Κύπρου στον τομέα της Ενέργειας. 

Θα γίνουν επίσης παρουσιάσεις αναφορικά με την Κύπρο σαν Κέντρο Υπηρεσιών από το Κρίστη Χριστοφόρου και των Επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα της Κτηματαγοράς και Ανάπτυξης Γης καθώς  και της Μαρίνας Λεμεσού από τον Γιώργο Γεωργίου.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ