Μπράτσα πρότυπο …η Μισέλ Ομπάμα

Συνηθίζεται τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα Κύπρο, σύμφωνα με πλαστικούς χειρούργους να εμφανίζονται ειδικότερα γυναίκες που να θέλουν να αλλάξουν ένα από τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά σε κάποιο ολόιδιο με μιας πανέμορφης τραγουδίστριας, ηθοποιού ή όπως φαίνεται τώρα και πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Πλαστικών Χειρούργων στην Αμερική, από το 2000 οι επεμβάσεις στα μπράτσα έχουν αυξηθεί κατά 4000% και τις γυναίκες να θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τα καλλίγραμα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα. 

Η συγκεκριμένη αισθητική χειρουργική επέμβαση που γίνεται είτε με λίφτινγκ για να αφαιρεθεί το χαλαρωμένο δέρμα ή με λιποαναρρόφηση έχει αυξηθεί κατά 4.378% τα τελευταία 13 χρόνια. Μόνο τον τελευταίο χρόνο 15.000 γυναίκες υποβλήθηκαν στην επέμβαση αυτή, σύμφωνα με την ένωση.

Δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών έδειξε πως οι Αμερικανίδες θαυμάζουν πολύ τα καλοφτιαγμένα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα και των ηθοποιών Τζένιφερ Ανιστον, Τζέσικα Μπίελ και Ντεμί Μουρ.

Για τους γιατρούς, η τεράστια αύξηση αυτού του είδους των επεμβάσεων μπορεί μόνο να εξηγηθεί από “την επιρροή που δεχόμαστε από τους ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά. Τους βλέπουμε και λέμε: ‘ναι θέλω να γίνω όπως αυτοί'”, τονίζει ο Ντέιβιντ Ριθ, πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης της ένωσης.