Διευθυντής ΚΟΤ: Όλα είναι θετικά για τον τουρισμό


Διαβάστε επίσης: Κτύπημα Βοστόνης-Live 24h: Σε “κόκκινο” συναγερμό FBI, CIΑ (pics&vids)

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


Oι δηλώσεις έγιναν κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο και σε συνέντευξη του στον Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Λονδίνου (LGR).

Ο κ. Χαννίδης είπε ότι το συμπέρασμα αυτό εξάγεται  από τις συναντήσεις που είχε με τους τουριστικούς πράκτορες, και τους συνεργάτες τους στο Λονδίνο.

«Οι Βρετανοί πολίτες στηρίζουν την Κύπρο, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε ο κ. Χαννίδης.

Σημείωσε, βασιζόμενος σε έρευνες, ότι οι Βρετανοί νιώθοντας ιδιαίτερη συμπάθεια  για την Κύπρο, «θεωρούν και οι ίδιοι ότι είναι απαράδεκτη η απόφαση του Eurogroup και είναι για να πλήξει την οικονομία της πατρίδας μας για αυτό και αισθάνονται την ανάγκη να στηρίξουν την Κύπρο οικονομικά, μέσα από τις διακοπές τους».

Σε μήνυμά του προς την παροικία του Λονδίνου, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, είπε ότι «βασιζόμαστε σε αυτούς τούς υπέροχους πρεσβευτές της πατρίδας μας στο εξωτερικό, και δεν είναι μόνο η παροικία της Αγγλίας, είναι όλων των χωρών πού βρίσκονται συσσωρεμένοι συμπολίτες μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ