Βίντεο: Ο Μαραντόνα στον τάφο του Τσάβες


Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο με ξεναγό να σκοτώνει πύθωνα

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκολα Μαδούρο, έναν εκ των δυο βασικών υποψηφίων- ο άλλος είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες-, ο πρώην ποδοσφαιριστής, προέτρεψε με δήλωσή του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, τους πολίτες της χώρας, να «συνεχίσουν τον αγώνα”.


Así fue el abrazo que le dio Maradona a… από Globovision

“Μας άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε στη Λατινική Αμερική. Μας έμαθε ότι μπορούμε να βαδίζουμε μόνοι μας”, είπε ο Μαραντόνα για τον εκλιπόντα πρόεδρο Τσάβες που ήταν προσωπικός του φίλος.

“Αυτός δεν είναι εδώ σωματικά, αλλά θα συνεχίσουμε με τον Νίκολα, θα συνεχίσουμε την κληρονομιά και δεν θα αφήσουμε να μας ποδοπατά κανένας», δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου, διότι δεν ήταν σε θέση να παραστεί στην κηδεία του.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, συμμετείχε επίσης , φορώντας μια κόκκινη φανέλα με τον αριθμό 10, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Μαδούρο στο Καράκας.

Μετά από 14 χρόνια στην εξουσία, ο χαρισματικός ηγέτης της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, πέθανε στις 5 Μαρτίου, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Λίγους μήνες πριν το θάνατό του, ζήτησε από τους συμπατριώτες του να ψηφίσουν στις εκλογές τον Νίκολα Μαδούρο.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.